ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Νεότερη ενημέρωση – Τραύμα από μαχαίρι στο στήθος

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ: Νεότερη ενημέρωση – Τραύμα από μαχαίρι στο στήθος

Σε τραύμα από μαχαίρι προήλθε ο θάνατος του νεαρού άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός στο όχημά του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Λεμεσού.

Αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.

Αυτή τη στιγμή σπεύδει στη σκηνή άνδρες του ΤΑΕ Λεμεσού.

Ο άνδρας φαίνεται να είναι ελληνόφωνος, περίπου 30 χρόνων, και εντοπίστηκε στο αυτοκίνητό του γύρω στις 19:00.

Ο θάνατός του φαίνεται να επήλθε πριν από ώρες.

Όσο για τα αίτια, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στήθος φέρει τραύμα από μαχαίρι. Για την ώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί κατά πόσον πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

ΠτΔ: Ψήφος εμπιστοσύνης η παρουσία της Chevron στην κυπριακή ΑΟΖ - Aναγκαία η επιτάχυνση διαδικασιών με Αίγυπτο

Στην επιτάχυνση των διαδικασιών για ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων με την Αίγυπτο, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο της Chevron αρμόδιο για τις αναδυόμενες χώρες κ. Χαβιέ λα Ρόσα, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο προτού μεταβεί στην Αίγυπτο.