ΚΥΠΡΟΣ: «Ήπιε τον Βόσπορο» και έπιασε στα χέρια του τιμόνι – Έμπλεξε ο οδηγός

ΚΥΠΡΟΣ: «Ήπιε τον Βόσπορο» και έπιασε στα χέρια του τιμόνι – Έμπλεξε ο οδηγός

Νέα τροχαία σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου 03/10,  στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, φαίνεται να είχε αιτία την αλκοόλη.

Συγκεκριμένα, 46χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 5 μ.μ.,  συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 66χρονος με συνεπιβάτη 50χρονη.

Από τη σύγκρουση ο 66χρονος τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Στα οχήματα προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Ο 46χρονος οδηγός παρουσίαζε έντονα σημεία και συμπτώματα μέθης και υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 76MG% αντί 22MG%.

Ο 46χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Τροχαίας Πάφου, όπου αρνήθηκε να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης και συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. Ο 46χρονος κατά την σύλληψή του προέβαλλε αντίσταση, προκαλούσε ανησυχία και επιτέθηκε σε μέλη τη Αστυνομίας.   

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE