ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία από Europol και... χειροπέδες σε 20χρονο - Το αδίκημα που διερευνάται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία από Europol και... χειροπέδες σε 20χρονο - Το αδίκημα που διερευνάται

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου (04/10) βάσει δικαστικού εντάλματος, 20χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 20χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE