ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία από Europol και... χειροπέδες σε 20χρονο - Το αδίκημα που διερευνάται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πληροφορία από Europol και... χειροπέδες σε 20χρονο - Το αδίκημα που διερευνάται

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου (04/10) βάσει δικαστικού εντάλματος, 20χρονο κάτοικο της επαρχίας Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Της σύλληψής του, προηγήθηκε πληροφορία μέσω της Europol, η οποία αξιολογήθηκε. Κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στην οικία του 20χρονου, εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένας πύργος ηλεκτρονικού υπολογιστή και παραλήφθηκαν για περαιτέρω επιστημονικές εξετάσεις. 

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE