ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν νεαρό Ε/κ και αλλοδαπό στον Εναέριο - Με τι μπορεί να σχετίζεται ο ξυλοδαρμός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν νεαρό Ε/κ και αλλοδαπό στον Εναέριο - Με τι μπορεί να σχετίζεται ο ξυλοδαρμός

Δύο νεαρά άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκαν στον Εναέριο της Λεμεσού.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό, ο ξυλοδαρμός έγινε στην περιοχή του Εναερίου τα μεσάνυχτα της Κυριακής (04/10).

Οι δύο νεαροί έφεραν πολλαπλά τραύματα και έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Ο ένας νεαρός είναι Ε/κ ενώ ο άλλος αλλοδαπός.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός.

Όπως επίσης μεταδίδει το ΡΙΚ, αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα γίνονταν εορτασμοί από οπαδούς της ΑΕΛ, ενώ λίγο νωρίτερα οπαδοί είχαν εισέλθει στο Τσίρειο στάδιο όπου και άναψαν πυρσούς και βεγγαλίκα.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE