ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν νεαρό Ε/κ και αλλοδαπό στον Εναέριο - Με τι μπορεί να σχετίζεται ο ξυλοδαρμός

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ξυλοφόρτωσαν νεαρό Ε/κ και αλλοδαπό στον Εναέριο - Με τι μπορεί να σχετίζεται ο ξυλοδαρμός

Δύο νεαρά άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά μετά από ξυλοδαρμό που δέχτηκαν στον Εναέριο της Λεμεσού.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Λεμεσό, ο ξυλοδαρμός έγινε στην περιοχή του Εναερίου τα μεσάνυχτα της Κυριακής (04/10).

Οι δύο νεαροί έφεραν πολλαπλά τραύματα και έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και υποβάλλονται σε εξετάσεις.

Ο ένας νεαρός είναι Ε/κ ενώ ο άλλος αλλοδαπός.

Δεν έχει γίνει γνωστό κάτω από ποιες συνθήκες ξεκίνησε ο ξυλοδαρμός.

Όπως επίσης μεταδίδει το ΡΙΚ, αξίζει να σημειωθεί ότι εκείνη την ώρα γίνονταν εορτασμοί από οπαδούς της ΑΕΛ, ενώ λίγο νωρίτερα οπαδοί είχαν εισέλθει στο Τσίρειο στάδιο όπου και άναψαν πυρσούς και βεγγαλίκα.

Η Αστυνομία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE