ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν οι πρώτοι φοιτητές στις εστίες της Αρχιεπισκοπής - Λύση στο πρόβλημα των ενοικίων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν οι πρώτοι φοιτητές στις εστίες της Αρχιεπισκοπής - Λύση στο πρόβλημα των ενοικίων

Οι 180 πρώτες κλίνες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στην Λεμεσό, δόθηκαν σήμερα Δευτέρα (05/10) σε φοιτητές του ΤΕΠΑΚ.

Όπως μετέδωσε το Κρατικό Ραδιόφωνο, στις 9 το πρωί της Δευτέρας (05/10) διεξήχθη η τελετή κατά την οποία δόθηκαν οι πρώτες 180 κλίνες στις φοιτητικές εστίες Apollonia Student Halls, οι οποίες ανεγέρθηκαν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν τόσο Εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής, όσο και του Πανεπιστημίου του ΤΕΠΑΚ.

Οι εν λόγω εστίες αποτελούν και μία λύση στο χρόνιο πρόβλημα των φοιτητών, οι οποίο συναντούσαν δυσκολίες να ενοικιάσουν διαμερίσματα στην πόλη καθώς τα ενοίκια είναι εξαιρετικά ψηλά.

Οι εστίες βρίσκονται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αρσενίου και απέναντι από το Τσίρειο Στάδιο.

Αναμένεται δε να επιλεγούν και άλλοι φοιτητές (με συγκεκριμένα κριτήρια και μοριοδότηση) στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE