ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν οι πρώτοι φοιτητές στις εστίες της Αρχιεπισκοπής - Λύση στο πρόβλημα των ενοικίων

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μπήκαν οι πρώτοι φοιτητές στις εστίες της Αρχιεπισκοπής - Λύση στο πρόβλημα των ενοικίων

Οι 180 πρώτες κλίνες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στην Λεμεσό, δόθηκαν σήμερα Δευτέρα (05/10) σε φοιτητές του ΤΕΠΑΚ.

Όπως μετέδωσε το Κρατικό Ραδιόφωνο, στις 9 το πρωί της Δευτέρας (05/10) διεξήχθη η τελετή κατά την οποία δόθηκαν οι πρώτες 180 κλίνες στις φοιτητικές εστίες Apollonia Student Halls, οι οποίες ανεγέρθηκαν από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου.

Στην τελετή παρευρέθηκαν τόσο Εκπρόσωποι της Αρχιεπισκοπής, όσο και του Πανεπιστημίου του ΤΕΠΑΚ.

Οι εν λόγω εστίες αποτελούν και μία λύση στο χρόνιο πρόβλημα των φοιτητών, οι οποίο συναντούσαν δυσκολίες να ενοικιάσουν διαμερίσματα στην πόλη καθώς τα ενοίκια είναι εξαιρετικά ψηλά.

Οι εστίες βρίσκονται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Αρσενίου και απέναντι από το Τσίρειο Στάδιο.

Αναμένεται δε να επιλεγούν και άλλοι φοιτητές (με συγκεκριμένα κριτήρια και μοριοδότηση) στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE