Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Το Ορούτς Ρέις αγκυροβόλησε ανοιχτά της Αττάλειας και αναμένει εντολή για την επόμενη αποστολή του σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα η οποία επικαλείται τουρκικές διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα με την έκδοση NAVTEX προσπαθεί να σαμποτάρει τον διάλογο με την Τουρκία.

Οι ίδιες πηγές φέρονται να κατηγορούν την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί τη ΝΑVTEX «για να αποτελέσει τη βάση για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της ενάντια στα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας».

Πάντως τα τουρκικά μέσα δεν αναφέρονται στην αποχώρηση του τουρκικού γεωτρύπανου Γιαβούς από την κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE