Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Το Ορούτς Ρέις αγκυροβόλησε ανοιχτά της Αττάλειας και αναμένει εντολή για την επόμενη αποστολή του σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα η οποία επικαλείται τουρκικές διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα με την έκδοση NAVTEX προσπαθεί να σαμποτάρει τον διάλογο με την Τουρκία.

Οι ίδιες πηγές φέρονται να κατηγορούν την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί τη ΝΑVTEX «για να αποτελέσει τη βάση για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της ενάντια στα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας».

Πάντως τα τουρκικά μέσα δεν αναφέρονται στην αποχώρηση του τουρκικού γεωτρύπανου Γιαβούς από την κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE