Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Το Ορούτς Ρέις αγκυροβόλησε ανοιχτά της Αττάλειας και αναμένει εντολή για την επόμενη αποστολή του σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα η οποία επικαλείται τουρκικές διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα με την έκδοση NAVTEX προσπαθεί να σαμποτάρει τον διάλογο με την Τουρκία.

Οι ίδιες πηγές φέρονται να κατηγορούν την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί τη ΝΑVTEX «για να αποτελέσει τη βάση για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της ενάντια στα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας».

Πάντως τα τουρκικά μέσα δεν αναφέρονται στην αποχώρηση του τουρκικού γεωτρύπανου Γιαβούς από την κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE