Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Το Ορούτς Ρέις αγκυροβόλησε ανοιχτά της Αττάλειας και αναμένει εντολή για την επόμενη αποστολή του σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα η οποία επικαλείται τουρκικές διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα με την έκδοση NAVTEX προσπαθεί να σαμποτάρει τον διάλογο με την Τουρκία.

Οι ίδιες πηγές φέρονται να κατηγορούν την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί τη ΝΑVTEX «για να αποτελέσει τη βάση για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της ενάντια στα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας».

Πάντως τα τουρκικά μέσα δεν αναφέρονται στην αποχώρηση του τουρκικού γεωτρύπανου Γιαβούς από την κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE