Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Έτοιμο το Ορούτς Ρέις για τη νέα του αποστολή σύμφωνα με τη Γενί Σαφάκ

Το Ορούτς Ρέις αγκυροβόλησε ανοιχτά της Αττάλειας και αναμένει εντολή για την επόμενη αποστολή του σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα η οποία επικαλείται τουρκικές διπλωματικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες η Ελλάδα με την έκδοση NAVTEX προσπαθεί να σαμποτάρει τον διάλογο με την Τουρκία.

Οι ίδιες πηγές φέρονται να κατηγορούν την Ελλάδα ότι χρησιμοποιεί τη ΝΑVTEX «για να αποτελέσει τη βάση για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της ενάντια στα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας».

Πάντως τα τουρκικά μέσα δεν αναφέρονται στην αποχώρηση του τουρκικού γεωτρύπανου Γιαβούς από την κυπριακή ΑΟΖ.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.