Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου εκφράζει ο Υπουργός Παιδείας

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου εκφράζει ο Υπουργός Παιδείας

Τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο της διαπρεπούς ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου, η οποία υπηρέτησε πιστά το θέατρο για πέραν από τρεις δεκαετίες και λάμπρυνε με την παρουσία της τη θεατρική και τηλεοπτική σκηνή του τόπου μας, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.
 
«Η Άλκηστις Παυλίδου, πρόσχαρος και φιλικός άνθρωπος  και ιδιαίτερα αγαπητή από τον κόσμο, αφήνει σε όλους μας πολύ όμορφες αναμνήσεις, αλλά και μια σημαντική παρακαταθήκη με την τέχνη της», καταλήγει ο κ. Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE