Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου εκφράζει ο Υπουργός Παιδείας

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο της ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου εκφράζει ο Υπουργός Παιδείας

η βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο της διαπρεπούς ηθοποιού Άλκηστις Παυλίδου, η οποία υπηρέτησε πιστά το θέατρο για πέραν από τρεις δεκαετίες και λάμπρυνε με την παρουσία της τη θεατρική και τηλεοπτική σκηνή του τόπου μας, εκφράζει με ανακοίνωση του ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.
 
«Η Άλκηστις Παυλίδου, πρόσχαρος και φιλικός άνθρωπος  και ιδιαίτερα αγαπητή από τον κόσμο, αφήνει σε όλους μας πολύ όμορφες αναμνήσεις, αλλά και μια σημαντική παρακαταθήκη με την τέχνη της», καταλήγει ο κ. Προδρόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE