Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Την ακύρωση των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας με απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν οι μαθητικές και η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι ούτε την 25η Μαρτίου είχαν γίνει παρελάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE