Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Την ακύρωση των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας με απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν οι μαθητικές και η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι ούτε την 25η Μαρτίου είχαν γίνει παρελάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE