Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Ακυρώνονται οι παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου στην Ελλάδα

Την ακύρωση των μαθητικών και στρατιωτικών παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου, λόγω κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Έλληνας Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Όπως εξήγησε ο κ. Πέτσας με απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω της πανδημίας δεν θα διεξαχθούν οι μαθητικές και η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 
 
Υπενθυμίζεται ότι ούτε την 25η Μαρτίου είχαν γίνει παρελάσεις εξαιτίας του κορωνοϊού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE