ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο ο ένας εκ των τριών τυχερών που παίρνουν 21.130,25 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο ο ένας εκ των τριών τυχερών που παίρνουν 21.130,25 ευρώ

Στην Κύπρο βρίσκεται ο ένας εκ των τριών τυχερών που παίρνουν 21.130,25 ευρώ, μετά την κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (04/10).

Συγκεκριμένα, το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε Πρακτορείο στο χωριό Ακάκι της επαρχίας Λευκωσίας. Ο τυχερός κέρδισε 21.130.25 ευρώ αφού βρήκε πέντε αριθμούς, ενώ 'άγγιξε' το μεγάλο ποσό της ημέρας που ήταν 945.810.81 ευρώ, κάτι που θα γινόταν αν είχε βρει ακόμη ένα αριθμό.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι εξής: 2, 16, 24, 32, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE