ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο ο ένας εκ των τριών τυχερών που παίρνουν 21.130,25 ευρώ

ΤΖΟΚΕΡ: Στην Κύπρο ο ένας εκ των τριών τυχερών που παίρνουν 21.130,25 ευρώ

Στην Κύπρο βρίσκεται ο ένας εκ των τριών τυχερών που παίρνουν 21.130,25 ευρώ, μετά την κλήρωση του Τζόκερ την Κυριακή (04/10).

Συγκεκριμένα, το τυχερό δελτίο κατατέθηκε σε Πρακτορείο στο χωριό Ακάκι της επαρχίας Λευκωσίας. Ο τυχερός κέρδισε 21.130.25 ευρώ αφού βρήκε πέντε αριθμούς, ενώ 'άγγιξε' το μεγάλο ποσό της ημέρας που ήταν 945.810.81 ευρώ, κάτι που θα γινόταν αν είχε βρει ακόμη ένα αριθμό.

Θυμίζουμε ότι οι αριθμοί που κληρώθηκαν ήταν οι εξής: 2, 16, 24, 32, 26 και Τζόκερ ο αριθμός 16.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.