ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι στόχοι του Αργυρίδη που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ομόνοιας: «Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά…»

Οι στόχοι του Αργυρίδη που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ομόνοιας: «Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά…»

Συνέντευξη Τύπου στο οίκημα του σωματείου της Ομόνοιας, παραχώρησε ο Μάριος Αργυρίδης, ο οποίος θα διεκδικήσει με 15μελή συνδυασμό, την προεδρία του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Eδώ και λίγο καιρό έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για να διεκδικήσω την προεδρία του σωματείου, μετά την απόφαση του Λώρη Κυριάκου να μη διεκδικήσει επανεκλογή. Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που θα έχουμε, κυρίως λόγω της εξόφλησης του ομολόγου, αλλά έχουμε υποχρέωση προς τους χιλιάδες Ομονοιάτες να τα καταφέρουμε.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την αγαστή συνεργασία με την εταιρεία Ομόνοια Ποδόσφαιρο και τη διασφάλιση της εφαρμογής της μεταξύ μας συμφωνίας και να λειτουργούμε όλα τα τμήματα με προϋπολογισμούς που δεν θα δημιουργούν ελλείματα και χρέος

Καλούμε σε αυτό το σημείο, όλους τους οπαδούς μας να στηρίξουν όλα τα τμήματα του συλλόγου, αγοράζοντας με 20 ευρώ το εισιτήριο διαρκείας όλων των τμημάτων.

Στόχος μας επίσης, είναι η εξυπηρέτηση του υφιστάμενου χρέους με προτεραιότητα την αποπληρωμή του ομολόγου, αρχίζοντας με την αποπληρωμή της πρώτης δόσης τον ερχόμενο Νοέμβριο, αλλά και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Σωματείο μας εδώ στην Παπανικολή, τόσο κτηριακά, αλλά και σε ότι άλλο χρειάζεται.

Θέλουμε ακόμη, να έχουμε μεγαλύτερη επαφή με τα μέλη και τους οπαδούς μας και αυτό θα επιδιώξουμε».

Να σημειωθεί ότι στον συνδυασμό του Μάριου Αργυρίδη συμμετέχουν:

Γιάννα Αργυρού, Κώστας Βασιλείου, Σωκράτης Ευστρατίου, Αντώνης Ζυμαράς, Αιμίλιος Ιωάννου, Χριστόδουλος Κουντούρης, Νικόλας Φιλοθέου, Κούλλης Χατζηγαβριήλ, Κική Χατζησέργη, Λάμπρος Χρίστου, Παύλος Νικολαΐδης, Ματθαίος Παπαπέτρου, Κούλλης Πογιατζής, Πόλυς Πουμπούρης.

The post Οι στόχοι του Αργυρίδη που θα διεκδικήσει την προεδρία της Ομόνοιας: «Έχουμε πλήρη επίγνωση των δυσκολιών, αλλά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top