ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά εμπειρίας ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι στην Ευρωλίγκα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά εμπειρίας ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι στην Ευρωλίγκα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Κάθε παιχνίδι μεταξύ των δύο μεγαλύτερων ελληνικών ομάδων έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Σε αρκετές περιπτώσεις δεν παίζει κανένα ρόλο η κατάσταση στην οποία βρίσκεται κάθε ομάδα την συγκεκριμένη στιγμή της σεζόν, πόσω δε μάλλον όταν αναφερόμαστε σε αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού σε άδειες εξέδρες.

Σε τέτοια παιχνίδια παίζει ρόλο η εμπειρία.

Παίκτες που έχουν βιώσει στο παρελθόν τα ντέρμπι, παίκτες που έχουν παίξει πολλά σημαντικά παιχνίδια στην καριέρα τους, παίκτες που στα τελευταία λεπτά του αγώνα θα χρειαστεί να πάρουν μία απόφαση στο παρκέ η οποία θα κρίνει εν συνεχεία το αποτέλεσμα.

Η εμπειρία αποτελεί σημαντικό παράγοντας λοιπόν και ο Ολυμπιακός υπερτερεί σε εντυπωσιακό βαθμό του Παναθηναϊκού στον συγκεκριμένο τομέα.

Το gazzetta.gr βρήκε όλες τις συμμετοχές στην Euroleague κάθε παίκτη των δύο ρόστερ με την διαφορά να είναι εντυπωσιακά υπέρ των «ερυθρόλευκων».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 4η ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ

Η καταγραφή έγινε πριν την έναρξη της σεζόν και ο Ολυμπιακός είχε την 4η πιο έμπειρη ομάδα σε όλη την διοργάνωση. Συνολικά οι παίκτες που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ των «ερυθρόλευκων» έχουν συνολικά 1482 συμμετοχές στην Euroleague.

Περισσότερες έχουν μόνο η Ρεάλ, η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο.

Η «τετράδα» των Ελλήνων παικτών του Ολυμπιακού είναι η βασική αιτία αφού Σπανούλης (324), Πρίντεζης (309), Παπανικολάου (231) και Σλούκας (246) έχουν αγωνιστεί στην καριέρα τους σε 1110 αγώνες!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ… ΧΑΟΣ
Οι «πράσινοι» προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και αυτό τους στοίχισε σε θέμα εμπειρίας. Οι παίκτες του φετινού Παναθηναϊκού έχουν συνολικά 574 συμμετοχές στην Euroleague.

Χαρακτηριστικό είναι πως ο πιο έμπειρος παίκτης της ομάδας του Γιώργου Βόβορα είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος έχει συνολικά 169 συμμετοχές με τις περισσότερες εκ των οποίων να είναι με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει άλλος με τριψήφιο αριθμό αγώνων με τους Νέντοβιτς (94) και Ουάιτ (85) να πλησιάζουν.

Πηγή: gazzetta.gr

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ   3 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ    59
ΧΑΡΙΣΟΝ   – ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ    24
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ   28 ΟΓΚΟΥΣΤ    14
ΛΑΡΕΝΤΖΑΚΗΣ    – ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ    169
ΚΟΝΙΑΡΗΣ     25 ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ    –
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ    324 ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ    2
ΣΛΟΥΚΑΣ    246 ΦΟΣΤΕΡ
ΜΑΡΤΙΝ    – ΠΕΡΣΙΔΗΣ
ΒΕΖΕΝΚΟΒ     119 ΝΕΝΤΟΒΙΤΣ   94
ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ    309 ΟΥΑΙΤ    85
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ    231 ΜΗΤΟΓΛΟΥ    59
ΖΑΝ ΣΑΡΛ    27 ΜΠΕΝΤΙΛ    23
ΤΖΕΝΚΙΝΣ    160 ΤΖΚΑΣΟΝ    35
ΕΛΙΣ    7 ΣΑΝΤ ΡΟΣ    10
ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ    – ΔΙΠΛΑΡΟΣ    –
ΜΑΚΚΙΣΙΚ    3 ΣΑΪΚΣ   12
ΣΥΝΟΛΟ    1482 ΣΥΝΟΛΟ    586

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The post Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά εμπειρίας ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι στην Ευρωλίγκα (ΠΙΝΑΚΑΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top