J2US: Αυτά είναι τα πρώτα επτά ζευγάρια

J2US: Αυτά είναι τα πρώτα επτά ζευγάρια

Το «J2US» κάνει πρεμιέρα στις 17 Οκτωβρίου και οι προετοιμασίες έχουν μπει στην τελική ευθεία, αφού ο Νίκος Κοκλώνης θέλει ο νέος κύκλος του show να βγει στον αέρα ακόμη πιο λαμπερός.

Μάλιστα, μέσα από το nassosblog ήρθαν στην δημοσιότητα τα πρώτα 7 ζευγάρια που θα ανέβουν στην σκηνή του «J2US» και θα τραγουδήσουν για καλό σκοπό. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:

Αναστάσιος Ράμμος – Κατερίνα Ζαρίφη

Βαγγέλης Κακουριώτης – Γωγώ Μαστροκώστα

Γωγώ Τσαμπά – Θανάση Πασσάς

Νικόλας Ραπτάκης – Ζένια Μπονάτσου

Τριαντάφυλλος – Ευριδίκη Παπαδοπουλου

Ηλίας Βρεττός – Ελένη Τσολάκη

Josephine – Νάσος Παπαργυρόπουλος

Εν αναμονή λοιπόν της πρεμιέρας, που αν κρίνουμε από την επιλογή των παικτών θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE