Εκκληση για υλοποίηση των μέτρων του Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, απευθύνει η ΤΕΒΕΑ

Εκκληση για υλοποίηση των μέτρων του Υπ. Υγείας για το Νοσοκομείο Αμμοχώστου, απευθύνει η ΤΕΒΕΑ

Εκκληση στους αρμόδιους φορείς όπως προχωρήσουν στην ολοκλήρωση των εργασιών για τους δύο ορόφους του Νοσοκομείου Αμμοχώστου που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, απευθύνει η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η ΤΕΒΕΑ εκφράζει «την απόλυτη στήριξή της στο προσωπικό και τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Αμμοχώστου για τις προσπάθειες που καταβάλλουν από την πρώτη στιγμή που το Νοσοκομείο κλήθηκε να λειτουργήσει ως Νοσοκομείο Αναφοράς».

Η Εταιρεία καλεί «τους αρμόδιους φορείς όπως προχωρήσουν τάχιστα στην υλοποίηση των μέτρων που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας, στην ολοκλήρωση δηλαδή των εργασιών στον 2ο και 3ο όροφο του Νοσοκομείου, ούτως ώστε να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό όλα τα τμήματα του Νοσοκομείου, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες των κατοίκων και επισκεπτών της Επαρχίας Αμμοχώστου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE