Ακόμα, ανακοινώθηκαν 8 ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι, με σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 417.
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 20.142, εκ των οποίων το 55,9% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 3.082 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 8.232 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.
Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύονται 83 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 67 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 227 ασθενείς.
Οκτώ νέοι θάνατοι και 303 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Την ταυτοποίηση 303 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων τα 59 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εικόνες που προκαλούν αντιδράσεις στους δρόμους της Κύπρου - «Καμαρώστε τους!»
Θλίψη για τον θάνατο 52χρονου στην Κύπρο - «Το λεωφορείο πέρασε για να σε πάρει, όμως δεν κατέβηκες…» - Δείτε φωτογραφία
Ανείπωτη τραγωδία: Πήγε για μανιτάρια και δεν επέστρεψε ποτέ - Νεκρή 75χρονη, στη δημοσιότητα τα στοιχεία της
VIDEO - Τρόμος στον αέρα: Η προσγείωση που παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία - Αεροπλάνο πάλευε με τους ανέμους
VIDEO - First Dates: Η 27χρονη Κύπρια βρήκε τον έρωτα - Η απρόσμενη κίνηση του 32χρονου στο ραντεβού τους
Απίστευτες σκηνές: «Κάηκε» η Λευκωσία για τα 100 χρόνια του ΑΠΟΕΛ - Βίντεο από το εντυπωσιακό pyro show

