ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 21χρονος που φέρεται να συμμετείχε στους Αελίστικους εορτασμούς - Πλούσιο το κατηγορητήριο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 21χρονος που φέρεται να συμμετείχε στους Αελίστικους εορτασμούς - Πλούσιο το κατηγορητήριο

Συνελήφθη χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 21χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την είσοδο οπαδών το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Τσίρειο Στάδιο και το άναμμα βεγγαλικών. 

Εναντίον του 21χρονου, διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της παράνομης εισόδου, της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της παραβίασης των διαταγμάτων για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού. 

Γύρω στις 9μ.μ. της περασμένης Κυριακής, 4/10/2020, περίπου 400 άτομα, εισήλθαν παράνομα στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου και αφού στάθηκαν περιμετρικά του στίβου, άναψαν βεγγαλικά και φώναζαν συνθήματα, γιορτάζοντας τα 90χρονα της ΑΕΛ. 

Από τη χρήση των βεγγαλικών προκλήθηκαν ζημιές στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE