ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης θα διεκδικήσει την Προεδρία της ΚΟΕ

Ο Κρις Τριανταφυλλίδης θα διεκδικήσει την Προεδρία της ΚΟΕ

Την πρόθεση του να διεκδικήσει την Προεδρία του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για την περίοδο 2020-2024 εξέφρασε με σημερινή ανακοίνωση ο Χρίστος Τριανταφυλλίδης. Οι εκλογές της ΚΟΕ θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της Επιτροπής στις 19 Οκτωβρίου. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο κ. Τριανταφυλλίδης δηλώνει πως έχει επίγνωση των δυσκολιών σημειώνοντας πως διαθέτει τις γνώσεις, τις παραστάσεις και τις εμπειρίες να προσφέρει στο Ολυμπιακό Κίνημα  στην Κύπρο αλλά και διεθνώς. Εχέγγυο για τούτο, όπως δηλώνει, η μέχρι σήμερα πορεία του στα αθλητικά δρώμενα τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό  (Προεδρία του ΑΠΟΕΛ, Προεδρία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και μέλος του Εφετείου της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ).
 
Ο Κρις Τριανταφυλλίδης δηλώνει πως πρόθεση του είναι να συνεχίσει το έργο όλων των προκατόχων της θέσης με έμφαση στα θετικά του.  «Μέλημα μου  είναι να τιμήσω το Ολυμπιακό πνεύμα ειρήνης με βάση το οποίο η διεξαγωγή των Ολυμπιακών αγώνων εγένετο αφορμή να σταματούν ακόμη και πολεμικές συρράξεις. Επιδίωξη μου είναι να επικρατήσει ηρεμία, συναδελφοσύνη και αγαστή συνεργασία  όλων των εμπλεκομένων εις την Κυπριακή Ολυμπιακή  Επιτροπή», αναφέρει μεταξύ άλλων.  Τέλος, ο κ. Τριανταφυλλίδης αναφέρει πως θα μεριμνήσει άμεσα να  πραγματοποιηθεί φιλολογικό μνημόσυνο εις μνήμη του αποβιώσαντος τέως Προέδρου του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Ουράνιου Ιωαννίδη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top