Άγρια κακοποίηση σκύλου και οργή στα Χανιά: Τον κρέμασε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα επειδή... ήθελε παιχνίδια!

Άγρια κακοποίηση σκύλου και οργή στα Χανιά: Τον κρέμασε και του έκοψε τα γεννητικά όργανα επειδή... ήθελε παιχνίδια!

Η σύζυγός του ιδιοκτήτη κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από την άγρια κακοποίηση σκύλου από το αφεντικό του, στα Κουνουπιδιανά Χανίων χθες.
 
Ο άνδρας κρέμασε σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του το άτυχο ζώο και του έκοψε τους όρχεις.
Τα ουρλιαχτά του σκύλου σήκωσαν στο πόδι όλη την γειτονιά, και ένας Γερμανός τουρίστας, ανάγκασε τον άνδρα να μεταφέρει το αιμόφυρτο ζώο στον κτηνίατρο.
 
Ο κτηνίατρος κατάφερε να το σώσει, όμως ο άνδρας διέφυγε και αναζητείται από την αστυνομία.
 
Η σύζυγός του κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές.
 
Πηγή: ekriti

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE