Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Η Aλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η ίδια μπορεί να είχε δημοσιεύσει κάποια post στο instagram της, όμως δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κάποια εκπομπή για τον χωρισμό της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι και τη ρώτησε για τον χωρισμό της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά. Προσπαθούμε. Θα τα πούμε σύντομα» και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω!

Ενώ, αποκαλύφθηκε ότι η Αλεξάνδρα έκανε και την πρώτη της απόδραση εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE