Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Η Aλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η ίδια μπορεί να είχε δημοσιεύσει κάποια post στο instagram της, όμως δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κάποια εκπομπή για τον χωρισμό της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι και τη ρώτησε για τον χωρισμό της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά. Προσπαθούμε. Θα τα πούμε σύντομα» και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω!

Ενώ, αποκαλύφθηκε ότι η Αλεξάνδρα έκανε και την πρώτη της απόδραση εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE