Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Η Aλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η ίδια μπορεί να είχε δημοσιεύσει κάποια post στο instagram της, όμως δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κάποια εκπομπή για τον χωρισμό της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι και τη ρώτησε για τον χωρισμό της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά. Προσπαθούμε. Θα τα πούμε σύντομα» και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω!

Ενώ, αποκαλύφθηκε ότι η Αλεξάνδρα έκανε και την πρώτη της απόδραση εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE