Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Η Aλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η ίδια μπορεί να είχε δημοσιεύσει κάποια post στο instagram της, όμως δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κάποια εκπομπή για τον χωρισμό της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι και τη ρώτησε για τον χωρισμό της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά. Προσπαθούμε. Θα τα πούμε σύντομα» και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω!

Ενώ, αποκαλύφθηκε ότι η Αλεξάνδρα έκανε και την πρώτη της απόδραση εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE