Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η πρώτη αντίδραση on camera για τον χωρισμό της – VIDEO

Η Aλεξάνδρα Παναγιώταρου χώρισε από τον σύζυγό της, Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά από δύο χρόνια γάμου.

Η ίδια μπορεί να είχε δημοσιεύσει κάποια post στο instagram της, όμως δεν είχε μιλήσει ποτέ σε κάποια εκπομπή για τον χωρισμό της.

Η εκπομπή Ευτυχείτε την «τσάκωσε» στο Κολωνάκι και τη ρώτησε για τον χωρισμό της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε χαρακτηριστικά: «Όλα καλά. Προσπαθούμε. Θα τα πούμε σύντομα» και δεν θέλησε να πει τίποτα παραπάνω!

Ενώ, αποκαλύφθηκε ότι η Αλεξάνδρα έκανε και την πρώτη της απόδραση εκτός Αθηνών το Σαββατοκύριακο με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE