Τηλεφωνική συνομιλία Λαβρόφ και Χριστοδουλίδη

Τηλεφωνική συνομιλία Λαβρόφ και Χριστοδουλίδη

Τηλεφωνική συνομιλία είχαν την Τρίτη 06/10, ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ με τον Κύπριο Υπουργό ομόλογο του Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε ανάρτηση του στο τουίτερ, το ρωσικό ΥΠΕΞ αναφέρει ότι στις 6 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία της κυπριακής πλευράς, πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ και του Υπουργού Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Ν. Χριστοδουλίδη.

«Οι επικεφαλής των υπηρεσιών εξωτερικών υποθέσεων αντάλλαξαν απόψεις για επίκαιρα θέματα της διμερούς και περιφερειακής ατζέντας, συμπεριλαμβανομένης της διευθέτησης του Κυπριακού, τονίζοντας την ανάγκη εφαρμογής των σχετικών ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ», προστίθεται.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE