Συνέντευξη Μαρίνου Μουσιούττα – Απάντησε σε ερώτημα κατά πόσον οι ‘5’ εξαργύρωσαν ήδη την αποχώρησή τους από το ΔΗΚΟ -VIDEO

Συνέντευξη Μαρίνου Μουσιούττα – Απάντησε σε ερώτημα κατά πόσον οι ‘5’  εξαργύρωσαν ήδη την αποχώρησή τους από το ΔΗΚΟ -VIDEO

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο πλαίσιο της εκπομπής Εξ Αφορμής (Vouli.TV) που μεταδίδεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV παραχώρησε ο Μαρίνος Μουσιούττας.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής απάντησε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε, σε μια διαφορετική συζήτηση. Κι αυτό γιατί ο κ. Μουσιούττας κλήθηκε να τοποθετηθεί για θέματα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις τελευταίες πέντε αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ.

Ο κ. Μουσιούττας κλήθηκε να τοποθετηθεί ακόμα και για τα όσα λένε οι κακές γλώσσες, που θέλουν οι ‘5’ αποχωρήσαντες (Γιώργος Προκοπίου, Άγγελος Βότσης, Μαρίνος Μουσιούττας, Αλέκος Τρυφωνίδης, Χρίστος Τσίγκης) να εξαργύρωσαν την φυγή τους από το ΔΗΚΟ, αλλά κι ότι συγκεκριμένο άτομο πήρε προαγωγή.

Δείτε την εκπομπή Εξ Αφορμής (η συνέντευξη από το 28΄10΄΄):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.