Συνέντευξη Μαρίνου Μουσιούττα – Απάντησε σε ερώτημα κατά πόσον οι ‘5’ εξαργύρωσαν ήδη την αποχώρησή τους από το ΔΗΚΟ -VIDEO

Συνέντευξη Μαρίνου Μουσιούττα – Απάντησε σε ερώτημα κατά πόσον οι ‘5’  εξαργύρωσαν ήδη την αποχώρησή τους από το ΔΗΚΟ -VIDEO

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο πλαίσιο της εκπομπής Εξ Αφορμής (Vouli.TV) που μεταδίδεται καθημερινά χάρη στη συνεργασία του ThemaOnline και του Vouli.TV παραχώρησε ο Μαρίνος Μουσιούττας.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής απάντησε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε, σε μια διαφορετική συζήτηση. Κι αυτό γιατί ο κ. Μουσιούττας κλήθηκε να τοποθετηθεί για θέματα που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τις τελευταίες πέντε αποχωρήσεις από το ΔΗΚΟ.

Ο κ. Μουσιούττας κλήθηκε να τοποθετηθεί ακόμα και για τα όσα λένε οι κακές γλώσσες, που θέλουν οι ‘5’ αποχωρήσαντες (Γιώργος Προκοπίου, Άγγελος Βότσης, Μαρίνος Μουσιούττας, Αλέκος Τρυφωνίδης, Χρίστος Τσίγκης) να εξαργύρωσαν την φυγή τους από το ΔΗΚΟ, αλλά κι ότι συγκεκριμένο άτομο πήρε προαγωγή.

Δείτε την εκπομπή Εξ Αφορμής (η συνέντευξη από το 28΄10΄΄):

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE