ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το «ΚΑΥΤΟ» πρόγραμμα μετά την διακοπή – 22 μέρες στα… κόκκινα σε Κύπρο και Γιουρόπα!

ΟΜΟΝΟΙΑ: Το «ΚΑΥΤΟ» πρόγραμμα μετά την διακοπή – 22 μέρες στα… κόκκινα σε Κύπρο και Γιουρόπα!

Ο μεγάλος στόχος της εισόδου σε ευρωπαϊκό όμιλο επιτεύχθηκε για την Ομόνοιας όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν με τους συνεχόμενους αγώνες σε Κύπρο και Ευρώπη.

Σε άλλες χρονιές ίσως το πρόγραμμα να ήταν και κάπως πιο ευνοϊκό, καθώς υπό κανονικές συνθήκες θα υπήρχαν αγώνες κάθε δύο εβδομάδες για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Όμως φέτος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού το πρόγραμμα αλλάζει και οι πράσινοι καλούνται να παίζουν κάθε εβδομάδα Πέμπτη-Κυριακή!

Μετά την διακοπή του Οκτωβρίου για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων οι πράσινοι θα επιστρέψουν και θα έχουν μπροστά τους πρόγραμμα φωτιά για ένα περίπου μήνα, μέχρι να έρθει ξανά η επόμενη διακοπή των Εθνικών ομάδων μετά τις 8 Νοεμβρίου. Ουσιαστικά ο Μπεργκ και οι παίκτες του μέσα σε 22 μέρες θα έχουν να δώσουν 7 ματς σε κυπριακό πρωτάθλημα και Γιουρόπα Λιγκ.

Το μόνο… θετικό (θεωρητικά πάντα) είναι πως οι τριφυλλοφόροι έβγαλαν ήδη ένα δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ντέρμπι και σε αυτές τις 22 μέρες δεν θα έχουν παράλληλα να αντιμετωπίσουν κάποια από τις μεγάλες ομάδες.

Από εκεί και πέρα όμως από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου μέχρι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου θα έχουν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά αυτές τις ομάδες: Εθνικό Άχνας (εκτός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΕΝΠ (ΓΣΠ), Αϊντχόφεν (ΓΣΠ), Ολυμπιακό (εκτός), Γρανάδα (ΓΣΠ), Δόξα (ΓΣΠ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

7η αγωνιστική – Κυριακή, 18 Οκτωβρίου
16:00 Εθνικός Άχνας – Ομόνοια

Γιουρόπα – Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου
19:55 ΠΑΟΚ-Ομόνοια

8η αγωνιστική – Κυριακή, 25 Οκτωβρίου
18:00 Ομόνοια – Ε.Ν. Παραλιμνίου

Γιουρόπα – Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου
22:00 Ομόνοια – Αϊντχόφεν

9η αγωνιστική – Κυριακή, 1 Νοεμβρίου
16:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια

Γιουρόπα – Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου
19:55 Ομόνοια-Γρανάδα

10η αγωνιστική – Κυριακή, 8 Νοεμβρίου
Ομόνοια – Δόξα

The post ΟΜΟΝΟΙΑ: Το «ΚΑΥΤΟ» πρόγραμμα μετά την διακοπή – 22 μέρες στα… κόκκινα σε Κύπρο και Γιουρόπα! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top