ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απογοήτευση, η ανακοίνωση της διοίκησης και η αμφισβήτηση προς τον Ουζουνίδη…

Η απογοήτευση, η ανακοίνωση της διοίκησης και η αμφισβήτηση προς τον Ουζουνίδη…

Η νέα προβληματική εμφάνιση στον ΑΠΟΕΛ μαζί με την απώλεια ακόμα ενός τρίποντου, έφερε ανησυχία στις τάξεις της ομάδας, με τη διακοπή να έρχεται σε ένα καλό, χρονικά σημείο για τους γαλαζοκίτρινους, που χρειάζονται, ωστόσο, να το διαχειριστούν σωστά.

Ο αποκλεισμός τους «σόκαρε», η νέα γκέλα με τον Ερμή και η κακή παρουσία ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της απογοήτευσης. Παρόλα αυτά, η διοίκηση με μια «δυνατή» ανακοίνωση, κατέστησε σαφές, πως η ομάδα δεν κινδυνεύει ούτε οικονομικά ούτε αγωνιστικά και οδεύει προς το 8ο σερί πρωτάθλημα της. Αυτό, μένει να το κάνει πράξη ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ μαζί με τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δέχεται κριτική και αμφισβήτηση από τον γαλαζοκίτρινο κόσμο, αφού πλην μερικών εξαιρέσεων, η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει το καλό της πρόσωπο, έχοντας συγκομιδή 8 βαθμών ενώ «κουβαλάει» τον αποκλεισμό και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ελλαδίτης κόουτς, έχει μεγάλη ευκαιρία στη διακοπή, να δουλέψει, να «συνεφέρει» τους ποδοσφαιριστές του και να «κρατήσει τα σχοινιά», στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε στη συνέχεια να παρουσιαστεί καλύτερο, αφήνοντας πίσω του τις κακές παρουσίες.

Περισσότερο, αυτό που δεν άρεσε, ήταν η αντίδραση των Ατζίλι και Ντονγκαλά όταν έγιναν αλλαγή, αλλά, το θέμα το διευθέτησε η διοίκηση με «γερό» πρόστιμο στους δύο ποδοσφαιριστές.

Είναι η ώρα, ο Ουζουνίδης με τους παίκτες του, να δώσουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση και ειδικά σε όσους τους κατηγορούν. Σίγουρα δεν αλλάζει από τη μια μέρα στην άλλη η εμφάνιση, αλλά χρειάζεται σκληρή δουλειά και ο ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη να δουλέψει πιο πολύ από ποτέ.

Η διακοπή θα φέρει ηρεμία, θα φέρει ανασύνταξη, αλλά το αν θα πεισμώσουν για να αλλάξουν την εικόνα τους οι γαλαζοκίτρινοι, και επιπλέον αν επωφελήθηκαν και διαχειρίστηκαν καλά το διάστημα αυτό, θα φανεί στο γήπεδο.

The post Η απογοήτευση, η ανακοίνωση της διοίκησης και η αμφισβήτηση προς τον Ουζουνίδη… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top