Υπ. Συμβούλιο: Αποφασιστήκαν ανακλήσεις διαβατηρίων από ξένους επενδυτές

Υπ. Συμβούλιο: Αποφασιστήκαν ανακλήσεις διαβατηρίων από ξένους επενδυτές

Αποφασίστηκε η ανάκληση επτά διαβατηρίων από ξένους που εντάχθηκαν στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, όπως ανακοίνωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Όπως είχα προσφάτως ανακοινωθεί και από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Νουρή, το θέμα θα συζητείτο στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, μετά και την υπέρβαση των νομικών προσκομμάτων που είχαν προκύψει.

Ο κ. Κούσιος ανακοίνωσε επίσης ότι θα σταλεί στον Αρχηγό της Αστυνομίας το πόρισμα της Επιτροπής Καλογήρου για έλεγχο σε ακόμη 12 περιπτώσεις ατόμων, για να εξακριβωθεί το κατά πόσον υπάρχει σοβαρό ποινιπκό αδίκημα, το οποίο και μπορεί να επισύρει και ποινή πέντε ετών φυλάκισης.

Με την σειρά του, ο υπουργός Εσωτερικών θα ενημερώσει το Υπ. Συμβούλιο για τα αποτελέσματα του ελέγχου, ούτως ώστε να ακολουθήσει η έναρξη διαδικασίας αποστέρησης υπηκοότητας και για τα εν λόγω άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE