Υπ. Συμβούλιο: Αποφασιστήκαν ανακλήσεις διαβατηρίων από ξένους επενδυτές

Υπ. Συμβούλιο: Αποφασιστήκαν ανακλήσεις διαβατηρίων από ξένους επενδυτές

Αποφασίστηκε η ανάκληση επτά διαβατηρίων από ξένους που εντάχθηκαν στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα, όπως ανακοίνωση ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Όπως είχα προσφάτως ανακοινωθεί και από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Νουρή, το θέμα θα συζητείτο στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, μετά και την υπέρβαση των νομικών προσκομμάτων που είχαν προκύψει.

Ο κ. Κούσιος ανακοίνωσε επίσης ότι θα σταλεί στον Αρχηγό της Αστυνομίας το πόρισμα της Επιτροπής Καλογήρου για έλεγχο σε ακόμη 12 περιπτώσεις ατόμων, για να εξακριβωθεί το κατά πόσον υπάρχει σοβαρό ποινιπκό αδίκημα, το οποίο και μπορεί να επισύρει και ποινή πέντε ετών φυλάκισης.

Με την σειρά του, ο υπουργός Εσωτερικών θα ενημερώσει το Υπ. Συμβούλιο για τα αποτελέσματα του ελέγχου, ούτως ώστε να ακολουθήσει η έναρξη διαδικασίας αποστέρησης υπηκοότητας και για τα εν λόγω άτομα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δείτε LIVE τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – Όλες οι εικόνες από τον εορτασμό της εθνικής επετείου!

Δείτε LIVE τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη – Όλες οι εικόνες από τον εορτασμό της εθνικής επετείου!

Ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, με τα στρατιωτικά τμήματα και τα οχήματα να έχουν πάρει τις θέσεις τους στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στις θέσεις των επισήμων βρίσκονται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας.

BEST OF TOTHEMAONLINE