Τέσσερεις νέοι θάνατοι και 407 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Τέσσερεις νέοι θάνατοι και 407 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 407 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη  ενημέρωση της Τετάρτης 7/10.


Κατά το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν και τέσσερεις νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 424.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 20.947, εκ των οποίων το 55,9% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 3.150 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 8.559 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 88 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 67 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 232 ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE