ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού: Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες θα διεξάγονται το Σάββατο και την Κυριακή, 17 και 18 Οκτωβρίου, μεταξύ των ωρών 6:30π.μ.  και 2:30μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού με κατεύθυνση προς Λεμεσό, από την έξοδο Ζυγίου μέχρι την έξοδο προς Βασιλικό, με αποτέλεσμα να κλείνει μία λωρίδα.

Συγκεκριμένα, θα διεξάγονται εργασίες τραβήγματος καλωδίου από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 2000 μ. περίπου και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις προγραμματισμένες αυτές εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top