Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ξανά στα δικαστήρια για την διεκδίκηση της επιμέλειας των παιδιών τους

Αντζελίνα Τζολί – Μπραντ Πιτ: Ξανά στα δικαστήρια για την διεκδίκηση της επιμέλειας των παιδιών τους

O  Μπράντ Πίτ και η Αντζελίνα Τζολί βρέθηκαν στις δικαστικές αίθουσες καθώς ο ηθοποιός θεωρεί απαραίτητη και τη δική του συμβολή στην ανατροφή τους, κάτι που δεν συμμερίζεται η πρώην σύζυγός του.

Για την ακρίβεια, μια πηγή δήλωσε στο ET Online πως «Ο Μπράντ Πίτ  ζητά την επιμέλεια κατά 50/50. Η Αντζελίνα θέλει να είναι δίκαιη αναφορικά με την επιμέλεια. Ακολουθεί συγκεκριμένους κώδικες και κανόνες με τα παιδιά. Ο Μπραντ έχει μεγάλες ελπίδες να καταφέρει να το πετύχει λόγω της σημαίας του συν-γονέα».

Τέλος, να σημειωθεί πως το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπράντ Πίτ ανακοινώθηκε το 2016, ενώ ήδη είχαν αποκτήσει έξι παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE