BUSINESS NEWS

Δημοσιογραφική διάκριση για το ThemaOnline και συγκεκριμένα την έρευνα για τις παρακολουθήσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Δημοσιογραφική διάκριση για το ThemaOnline και συγκεκριμένα την έρευνα για τις παρακολουθήσεις - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO

Δημοσιογραφική διάκριση της ενημερωτικής μας ιστοσελίδας, ThemaOnline, σε σχέση με την έρευνά της για τις παρακολουθήσεις και τις εταιρείες ξένων συμφερόντων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, θέμα που αναδείξαμε με ντοκουμέντα και σειρά δημοσιευμάτων από τις αρχές του 2017 μέχρι και το 2020.

Στα πρώτα δημοσιογραφικά βραβεία της ΕΑΚ, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στον συνάδελφο, διευθυντή σύνταξης του ThemaOnline και της World News MediaΦάνη Μακρίδη, για το ρεπορτάζ του «Εταιρείες παρακολουθούν πολίτες και πωλούν κατασκοπευτικές συσκευές».

Το ThemaOnline απεκάλυψε την καλή γνώση των κυπριακών Αρχών για το θέμα των παρακολουθήσεων μέσω τηλεφώνων από τον Φεβρουάριο του 2017, μέσω ντοκουμέντων και συγκεκριμένα έκθεση της Αστυνομίας που είχε συνταχθεί τον Σεπτέμβριο του 2016.

Ο Φάνης Μακρίδης με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΑΚ, Μικαέλο Παπαδάκη

Στην τελετή των Α΄ Δημοσιογραφικών Βραβείων ΕΑΚ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (06/10) στο Ολυμπιακό Μέγαρο και καλύφθηκε τηλεοπτικά από το Vouli.TV, τιμήθηκαν εννέα δημοσιογράφοι σε επτά κατηγορίες, η εργασία των οποίων διακρίθηκε από την κριτική επιτροπή των Βραβείων.

Οι νικητές στις επτά κατηγορίες

Πρόκειται για τους ακόλουθους:
«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»: Σάκης Σαββίδης
«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΠΟΡ»: Ανδρέας Ιακώβου
«ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ»: Μιχάλης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Κάτσιης (δημοσιογράφοι), Θεοδώρα Ιακώβου (φωτογράφος)
«ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ»: Χάρης Μιλτιάδους
«WEB TV»: Πάνος Λάρκος
«ΑΦΙΕΡΩΜΑ»: Άντρη Κασάπη
«ΕΡΕΥΝΑ»: Κώστας Πραξιτέλους

Ο πρόεδρος της ΕΑΚ Ηρόδοτος Μιλτιάδους

Πέραν από τους νικητές των επτά κατηγοριών, τιμήθηκαν και οκτώ δημοσιογράφοι, μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΑΚ, οι οποίοι -σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης των αθλητικών συντακτών, εξέδωσαν αξιοσημείωτο δημοσιογραφικό έργο τον τελευταίο χρόνο, όπως βιβλία, ντοκιμαντέρ ή έρευνα. Ο λόγος για τους δημοσιογράφους Δημήτρη ΓιόκκαΒόρι ΚαραγιάννηΑντώνη ΚατσαρόΦάνη ΜακρίδηΦρίξο ΜασούραΣτέλιο ΠαπαμωυσέωςΠάμπο Στυλιανού και Παναγιώτη Φελλούκα.

Ο νυν αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΑΚ, Κωνσταντίνος Σκαμπύλης, βραβεύει τον πρώην αντιπρόεδρο της οργάνωσης και μέλος της κριτικής επιτροπής, Λουκή Τερεζόπουλο 

Τα Α´ Δημοσιογραφικά Βραβεία παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου. Χορηγός των Βραβείων ήταν ο Μέγας Χορηγός της ΕΑΚ, η ΟΠΑΠ Κύπρου. Υποστηρικτές ήταν οι Χρυσοί Χορηγοί της ΕΑΚ, η Cytavision και η UNICARS. Τα έπαθλα ήταν προσφορά της εταιρείας Hercules.

Στην τελετή παρευρέθηκαν 50 άτομα, με πρόσκληση.

Για να δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την τελετή όσοι επιθυμούν, διευθετήθηκε η ζωντανή μετάδοση μέσω των καναλιών της ΕΑΚ σε YouTube και Facebook.

Τιμήθηκε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και μέλος της κριτικής επιτροπής των Α΄ Δημοσιογφραφικών Βραβείων, Πέτρο Χατζηχριστοδούλου

Θυμίζουμε ότι η κριτική επιτροπή των Α´ Δημοσιογραφικών Βραβείων αποτελείτο από τους καθ. Νίκο Καρτακούλλη, Σάββα Κοσιάρη, Χριστίνα Λοΐζου, καθ. Πάνο Ραζή, Άντρη Σιάλου, Λουκή Τερεζόπουλο, Κάλλη Χατζηιωσήφ, Μάριο Χατζηστυλλή, Πέτρο Χατζηχριστοδούλου.

Δείτε την εκδήλωση εδώ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top