Η διμερής συνεργασία στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας Συλλούρη με ομόλογό του από Νεπάλ

Η διμερής συνεργασία στο επίκεντρο τηλεφωνικής επικοινωνίας Συλλούρη με ομόλογό του από Νεπάλ

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης είχε την Πέμπτη 08/10, τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων του Νεπάλ, Agni Sapkota, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ της Κύπρου και του Νεπάλ.

Ανακοινωθέν της Βουλής αναφέρει ότι οι Πρόεδροι των δύο Κοινοβουλίων επαναβεβαίωσαν τις φιλικές σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών και εξέφρασαν την κοινή τους βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων και της συνεργασίας, ειδικότερα στο κοινοβουλευτικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο αποφασίστηκε η σύσταση Ομάδων Φιλίας στα δύο Κοινοβούλια.

Συζητήθηκαν, εξάλλου, οι δυνατότητες ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, με έμφαση στον τομέα της εκπαίδευσης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE