Η Τζόυς Ευείδη κατά του «The bachelor»: Μου έρχεται να ξεράσω, το θεωρώ μεγάλη ντροπή

Η Τζόυς Ευείδη κατά του «The bachelor»: Μου έρχεται να ξεράσω, το θεωρώ μεγάλη ντροπή

Η Τζόυς Ευείδη όταν κλήθηκε να σχολιάσει το «The bachelor» τα είπε όλα «έξω από τα δόντια».

«Δεν έχω κάτσει να δω ολόκληρο επεισόδιο στο Bachelor γιατί θα μου ‘ρθει λίγο η τρέλα! Νιώθω τον εγκέφαλο να γίνεται πουρές. Δεν μπορώ αλλά από περιέργεια φυσικά και θα δω τα πάντα.

Μου έρχεται να ξεράσω! Το θεωρώ μεγάλη ντροπή! Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σενάριο αλλά πιστεύω ότι είναι κακογραμμένο και κακοπαιγμένο σενάριο. Με κάτι αντούβιανες που περιφέρονται με τουαλέτες», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Το πρωινό».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE