ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αφήνει να νοηθεί ότι συνωμοτήσαμε με την Ανόρθωση – Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή»

«Αφήνει να νοηθεί ότι συνωμοτήσαμε με την Ανόρθωση – Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή»

Δηλώσεις στον Active έκανε ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Αντώνης Γλυκής, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στις κινήσεις και στα αιτήματα της Λεμεσιανής ομάδας, σε σχέση με τα όσα δήλωσε και δηλώνει ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, τονίζοντας πως ο Απόλλωνας ζητά την παραίτηση του.

Σχολίασε επίσης και τις δηλώσεις που έκανε ο ανακριτής των υποθέσεων που ερευνώνται, Χάρης Σαββίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σαββίδης για το Ανόρθωση – Απόλλωνας: «Λάβαμε κάποια βίντεο και κάποια πληροφόρηση…»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανακοίνωση του Απόλλωνα: «Θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Δεν ξυπνήσαμε ένα πρωί και αποφασίσαμε να ζητήσουμε την παραίτηση του κ. Παπαχαραλάμπους. Όπως εξελίσσονται τα πράγματα όμως, μας θυμώνουν και μας στενοχωρούν. Η ανακοίνωση μας μιλά από μόνη της. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο, πρέπει να αποχωρήσει από μόνος του, καθώς υπέπεσε σε σοβαρότατα λάθη και σε δηλώσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, οι οποίες δεν βοηθούν στην πρόοδο του ποδοσφαίρου. Τον άκουσα να λέει πως προσπαθεί να προστατεύσει τα δύο σωματεία. Εγώ αυτό δεν το αντιλήφθηκα. Δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις εδώ και δέκα μέρες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνει να νοηθεί ότι συνωμοτήσαμε με την Ανόρθωση για να χειραγωγήσουμε τον αγώνα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή».

Για τις επόμενες κινήσεις Απόλλωνα και Ανόρθωσης: «Δεν γνωρίζω τι θα κάνει η Ανόρθωση. Εμείς προτού αρχίσει το παιχνίδι με τη Λεχ Πόζναν, ζητούσαμε την παραίτηση του Παπαχαραλάμπους και το ίδιο ζητάμε και στη χθεσινή μας ανακοίνωση. Το τι θα πράξουμε ή τι άλλο πράξαμε, θα σας πω ότι καλυπτόμαστε από μια έρευνα που άρχισε. Εκπλήττομαι όταν άκουσα τον Σαββίδη στην εκπομπή σας και έμεινα με ανοικτό το στόμα. Συγχαρητήρια σε εσάς, γιατί φάνηκε από τη συνομιλία πως γνωρίζετε τους νόμους. Υπάρχει υποχρέωση βάσει των νόμων, ότι θα πρέπει να υπάρχει εχεμύθεια. Δεν μπορεί να αποκαλύπτει οποιοδήποτε στοιχείο για την υπόθεση. Είναι απαράδεκτο και παράβαση του νόμου. Πρόκειται για τον ερευνώντα λειτουργό. Γνωρίζω ότι γνωρίζει πως δεν πρέπει να αποκαλύπτεται οποιοδήποτε στοιχείο και είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει. Δεν νομίζω πως είμαι ο αρμόδιος να μιλήσω. Από μόνος του δίνει στοιχεία. Θα πρέπει να βάλετε όλα τα γεγονότα κάτω, για να δείτε τι εντύπωση δημιουργείται στο φίλαθλο κοινό. Πρόκειται για μία ανύπαρκτη υπόθεση και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Το μόνο που κάνουν, είναι να δημιουργούν ζημιά στο ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχει πόρισμα ή ανακοίνωση: «Σε τέτοιου είδους έρευνες και για επίλυση προβλημάτων, ο Απόλλωνας δηλώνει πάντα παρών. Τους είπαμε πως θέτουμε τον εαυτό μας στη διάθεση τους. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, ώστε να βγει το πόρισμα τους. Αλλά η έρευνα να γίνεται με τον σωστό τρόπο. Πριν συλλέξουν στοιχεία, βγαίνουν και δηλώνουν πως χειραγωγήθηκε το παιχνίδι. Ε αυτό δεν γίνεται. Αυτή η έρευνα έπρεπε πρώτα να τελειώσει. Βγήκε και είπε πως κάποιοι δεν κατέθεσαν. Έπρεπε να βρεθούν τρόποι να καταθέσουν. Δημιουργούνται εντυπώσεις και αιωρούνται σκιές. Μιλάμε για την αξιοπρέπεια μας. Πρέπει να απαντήσουμε και στα παιδιά μας όταν μας ρωτούν. Τάχθηκε για να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, αλλά εγώ δεν βλέπω πως γίνεται αυτό. Αντίθετα είμαστε με ένα μικρόφωνο στο στόμα και δημιουργούμε εντυπώσεις. Μίλησε και για δημοσιογράφους στο payroll ομάδων. Εμείς έχουμε δέκα δημοσιογράφους στο payroll μας (σσ. γέλια, αφού το είπε αστειευόμενος). Το Κυπριακό ποδόσφαιρο ταλανίζεται από σοβαρότατα προβλήματα και δεν χρειαζόμαστε άλλα».

Για το αν επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Δεν έχω να επιβεβαιώσω οτιδήποτε. Δεν θα αφήσουμε όμως αυτό το θέμα να πέσει στα χαμηλά. Έχουμε κατηγορηθεί αβάσιμα και αδικαιολόγητα και δεν ξέρουμε γιατί έγινε όλο αυτό το κακό. Αν έγινε από λάθος του Παπαχαραλάμπους, να βγει να απολογηθεί ή να αποχωρήσει. Ο Νίκος Κίρζης και η διοίκηση του Απόλλωνα δεν αφήνει μισές δουλειές. Δεν θα αφήσουμε τέτοιες κατηγορίες να αιωρούνται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΞΑΛΛΟΙ με Παπαχαραλάμπους Κίρζης-Χαμπουλλάς – Τα λένε με Νίκο Αναστασιάδη

The post «Αφήνει να νοηθεί ότι συνωμοτήσαμε με την Ανόρθωση – Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top