ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάλι πάνω από 400 περιστατικά - Ανακοινώθηκαν και νέοι θάνατοι

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάλι πάνω από 400 περιστατικά - Ανακοινώθηκαν και νέοι θάνατοι

Την ταυτοποίηση 436 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, εκ των οποίων τα 65 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά τη σημερινή του ενημέρωση.

Κατά το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν και έξι νέοι θάνατοι, με το σύνολο των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται σε 430.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 21.381, εκ των οποίων το 55,8% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων, τα 3.170 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 8.727 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 91 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 68 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 236 ασθενείς.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE