ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ: Σημάδια αποχώρησης από το Βarbaros - Πλέει βόρεια της Κερύνειας

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ: Σημάδια αποχώρησης από το Βarbaros - Πλέει βόρεια της Κερύνειας

Το τουρκικό  πλοίο «Μπαρμπαρός» φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή σύμφωνα και με τα δεδομένα από το Marine Traffic.

To  ερευνητικό πλοίο βρισκόταν εδώ και δύο μήνες- παράνομα- εντός της Κυπριακής ΑΟΖ φαίνεται να σήκωσε άγκυρα και να κατευθύνεται προς τις τουρκικές αυτές.

Αυτή τη στιγμή (08:00 9/10) πλέει βόρεια της Κερύνειας ενώ να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες αποχώρησε από την ΑΟΖ της Κύπρου και το Yavuz.

H Κυπριακή Δημοκρατία δεν θέλησε να τοποθετηθεί επίσημα για την ώρα, όπως αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή 'Πρωινό Δρομολόγιο' του τρίτου προγράμματος του ΡΙΚ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE