ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο πολίτη προσέκρουσε σε συνεργείο του Τμήματος Δημοσίων Έργων

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Αυτοκίνητο πολίτη προσέκρουσε σε συνεργείο του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 11:00 το πρωί σήμερα Παρασκευή (09/10), στο οποίο αυτοκίνητο πολίτη προσέκρουσε σε αυτοκίνητο των δημοσίων έργων.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν το ΓΣΠ στον αυτοκινητόδρομο προς Λευκωσία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο πολίτη προσέκρουσε σε αυτοκίνητο από συνεργείο του Τμήματος Δημοσίων Έργων, το οποίο και προέβαινε σε εργασίες συντήρησης φωτισμού.

Από το ατύχημα δεν υπήρξαν τραυματίες.

Λίγο μετά το ατύχημα υπήρξε κυκλοφοριακή συμφόρηση και αναμένονται νεότερα για την τροχαία κίνηση αυτή την στιγμή.

**Φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE