ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξακολουθεί να καταζητεί τον Στέλιο Δήμου η Αστυνομία – Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εξακολουθεί να καταζητεί τον Στέλιο Δήμου η Αστυνομία – Βοηθήστε να εντοπιστεί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ξανά στην δημοσιότητα δίνει η Αστυνομία φωτογραφία και στοιχεία για τον εντοπισμό του 53χρονο Στέλιου Δήμου από την Λεμεσό.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον Στέλιο Δήμου, 53 ετών, από την Λεμεσό, για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κτιρίου και κλοπής και κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, τα οποία διερευνώνται εναντίον του και διαπράχθηκαν στις 18/07/2020 στην Λεμεσό.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία παρακαλεί οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25-805057 και 25-805020 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πρόσκληση σε Ερντογάν και Φιντάν για Άτυπο Συμβούλιο ΥΠΕΞ στην Κύπρο

Η ΕΕ βασίζεται στην Κυπριακή Προεδρία, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησής τους στο Προεδρικό Μέγαρο και τη συμμετοχή τους στη Διάσκεψη των Προέδρων του ΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE