ΠΑΦΟΣ: Σπασμένη μπουκάλα έστειλε ανήλικη στο νοσοκομείο με αρτηριακή αιμορραγία

ΠΑΦΟΣ: Σπασμένη μπουκάλα έστειλε ανήλικη στο νοσοκομείο με αρτηριακή αιμορραγία

Σε νέο περιστατικό ανταποκρίθηκαν οι ναυαγοσώστες στην παραλία Venus της επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 10/10/2020 και ώρα 14.30 περίπου οι ναυαγοσωστες εντόπισαν ανηλικη ελληνοκυπρια η οποία παρουσιαζε αρτηριακη αιμορραγία στο πέλμα λόγω κοψιματος από σπασμενη μπουκάλα που βρισκόταν εντός του νερού.

Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοηθειες με κύριο μέλημα τον άμεσο έλεγχο της αιμορραγίας ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της κλήθηκε ασθενοφόρο για την εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Η μικρή μας φίλη αυτή την στιγμή βρίσκεται στο χειρουργιο όπου και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE