ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σύγκρουση αεροσκαφών στη Γαλλία - Πληροφορίες για νεκρούς

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Σύγκρουση αεροσκαφών στη Γαλλία - Πληροφορίες για νεκρούς

Υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες συγκρούστηκαν δύο μικρά αεροσκάφη σε πόλη της κεντροδυτικής Γαλλίας, προκαλώντας το θάνατο πέντε ανθρώπων. Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα τουριστικό αεροσκάφος και ένα ανεμόπτερο συγκρούστηκαν στην πόλη Λος, στη κεντρο-δυτική Γαλλία, σύμφωνα με το Sputnik που επικαλείται το ραδιόφωνο France Bleu.

Νεκροί είναι τα τρία άτομα που επέβαιναν στο τουριστικό αεροσκάφος και οι δύο του άλλου μέσου.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Λος, Μαρκ Ανζενό, τα δύο αεροσκάφη κατέπεσαν σε κήπους της πόλης, ωστόσο, δεν προκάλεσαν θύματα και μεγάλες ζημιές στην περιοχή.
 
ΑΠΟ sputniknews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.