ΛΕΜΕΣΟΣ - ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια - Τι αναφέρε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ: Τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια - Τι αναφέρε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού

Εγκληματική ενέργεια φαίνεται να διαπράχθηκε στον Άγιο Τύχωνα της επαρχίας Λεμεσού, αφού 36χρονη αλλοδαπή εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο της.

Με δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι από τις προκαταρτικές εξετάσεις, φαίνεται να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αφού το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

'Γύρω στις 12:15 εντοπίστηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο της 36χρονη αλλοδαπή από πρόσωπα του οικείου της περιβάλλοντος. Στην σκηνή, μετέβηκαν αξιωματικός και μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κατάσταση σοκ ο 15χρονος που εντόπισε νεκρή την μητέρα του - Είχε ακούσει θόρυβο στο σπίτι

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αφού το θύμα φέρει τραύματα στο κεφάλι'.

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου η 36χρονη εντοπίστηκε στο υπνοδωμάτιο της από πρόσωπο της οικογένειας και τον 15χρονο γιο της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE