ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από τον οικία του εδώ και μια βδομάδα 38χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Απουσιάζει από τον οικία του εδώ και μια βδομάδα 38χρονος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Kαναγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι από την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, απουσιάζει από την οικία του, στη Λευκωσία, ο PRINCEWILL OMUERO, 38 χρονών, από την Νιγηρία.

Ο 38χρονος περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,90μ., μελαχρινός, με καστανά μάτια και κοντό μαλλί. Κατά την αναχώρησή του φορούσε μαύρο πουκάμισο με λουλούδια, μπλε παντελόνι, τύπου τζιν και μαύρα παπούτσια.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

«Παρέλυσε» η Κύπρος: Ξεκίνησε η παναπεργία - Αναλυτικά τα σημεία των συγκεντρώσεων σε κάθε επαρχία

Ξεκίνησε από τις 11πμ. και θα διαρκέσει μέχρι τις 2μμ. η παναπεργία των συντεχνιών, με στόχο να προωθηθούν τα αιτήματα των εργαζομένων για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE