Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οδόφραγμα Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής (11/10), μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 200 άτομα, μαυροφορεμένα και με κουκούλες πορευτηκαν στο οδόφραγμα κρατώντας ξύλα.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline,  τα εν λόγω άτομα έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στο οδόφραγμα της Δερύνειας, φτάνοντας μέχρι το σημείο ελέγχου, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσούς.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η διαδήλωση διαλύθηκε γύρω στις 20:00, ενώ όπως θα δείτε στα πιο κάτω βίντεο, από τα βεγγαλικά ξέσπασε πυρκαγιά σε χωράφι κοντά στο οδόφραγμα.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Φυτιρής: «Δεν προσκόμισε στοιχεία στο Αρχηγείο ο Δρουσιώτης» - Διαψεύδει για συνάντηση με Αρχηγό και Υπαρχηγό η Αστυνομία

Ο Μακάριος Δρουσιώτης μετέβη στο Αρχηγείο, χωρίς όμως να προσκομίσει στοιχεία για να αρχίσει κανονικά η κατάθεσή του, δήλωσε την Παρασκευή ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Φυτιρής, μετά από σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία μεταξύ του ίδιου, του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη. Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της επίθεσης εναντίον λειτουργού της Νομικής Υπηρεσίας στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE