Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οδόφραγμα Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής (11/10), μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 200 άτομα, μαυροφορεμένα και με κουκούλες πορευτηκαν στο οδόφραγμα κρατώντας ξύλα.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline,  τα εν λόγω άτομα έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στο οδόφραγμα της Δερύνειας, φτάνοντας μέχρι το σημείο ελέγχου, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσούς.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η διαδήλωση διαλύθηκε γύρω στις 20:00, ενώ όπως θα δείτε στα πιο κάτω βίντεο, από τα βεγγαλικά ξέσπασε πυρκαγιά σε χωράφι κοντά στο οδόφραγμα.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE