Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Οδόφραγμα Δερύνειας: Μπούκαραν με ξύλα φωνάζοντας συνθήματα - Εστία φωτιάς σε παρακείμενο χωράφι - VIDEOS

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο οδόφραγμα Δερύνειας το βράδυ της Κυριακής (11/10), μετά από εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία περίπου 200 άτομα, μαυροφορεμένα και με κουκούλες πορευτηκαν στο οδόφραγμα κρατώντας ξύλα.

Όπως πληροφορείται το ThemaOnline,  τα εν λόγω άτομα έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό στο οδόφραγμα της Δερύνειας, φτάνοντας μέχρι το σημείο ελέγχου, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας πυρσούς.

Μετά από παρέμβαση της Αστυνομίας, η διαδήλωση διαλύθηκε γύρω στις 20:00, ενώ όπως θα δείτε στα πιο κάτω βίντεο, από τα βεγγαλικά ξέσπασε πυρκαγιά σε χωράφι κοντά στο οδόφραγμα.

Δείτε βίντεο που εξασφάλισε το ThemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE