Βγήκε στις αγορές η Κύπρος - 3,875% το επιτόκιο

Βγήκε στις αγορές η Κύπρος - 3,875% το επιτόκιο

Η Κυπριακή Δημοκρατία με πιστοληπτική αξιολόγηση B3/B+/B-/BL (stable/positive/positive/stable) από τους Οίκους Moody`s/S&P/Fitch/DBRS έχει εκδώσει σήμερα νέο ομόλογο αναφοράς ύψους €1 δις με ημερομηνία λήξης την 6η Μαΐου 2022, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

“Το ονομαστικό επιτόκιο καθορίστηκε στο 3.875% με τιμή πώλησης 99.250, δηλαδή με περιθώριο +367 μονάδων βάσεως πάνω από τις τιμές αναφοράς ‘mid-swap’ και +404.2 μονάδες βάσεως  πάνω από το γερμανικό ομόλογο λήξεως 2022 (2% Jan-2022 DBR),” σημειώνεται. 

Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 4%. Ημερομηνία έκδοσης 6 Μαΐου 2015.  Οι τράπεζες BARCLAYS, HSBC, MORGAN STANLEY και SG CIB ενήργησαν από κοινού ως ανάδοχοι της εν λόγω έκδοσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE