Βγήκε στις αγορές η Κύπρος - 3,875% το επιτόκιο

Βγήκε στις αγορές η Κύπρος - 3,875% το επιτόκιο

Η Κυπριακή Δημοκρατία με πιστοληπτική αξιολόγηση B3/B+/B-/BL (stable/positive/positive/stable) από τους Οίκους Moody`s/S&P/Fitch/DBRS έχει εκδώσει σήμερα νέο ομόλογο αναφοράς ύψους €1 δις με ημερομηνία λήξης την 6η Μαΐου 2022, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

“Το ονομαστικό επιτόκιο καθορίστηκε στο 3.875% με τιμή πώλησης 99.250, δηλαδή με περιθώριο +367 μονάδων βάσεως πάνω από τις τιμές αναφοράς ‘mid-swap’ και +404.2 μονάδες βάσεως  πάνω από το γερμανικό ομόλογο λήξεως 2022 (2% Jan-2022 DBR),” σημειώνεται. 

Η απόδοση διαμορφώθηκε στο 4%. Ημερομηνία έκδοσης 6 Μαΐου 2015.  Οι τράπεζες BARCLAYS, HSBC, MORGAN STANLEY και SG CIB ενήργησαν από κοινού ως ανάδοχοι της εν λόγω έκδοσης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στο Καζακστάν μεταβαίνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για επίσημη επίσκεψη - Οι επαφές και το πρόγραμμα

Στις 13:55 αναχωρεί η πρώτη απευθείας πτήση της Air Astana από το διεθνές αεροδρόμιο της Λάρνακας στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα μεταφέρει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την αποστολή, στο πρώτο ταξίδι Προέδρου της Κύπρου στη μεγαλύτερη χώρα του Καυκάσου.

BEST OF TOTHEMAONLINE