ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Φωτιά ξέσπασε από φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα μετά τα επεισόδια - Ένα χιλιόμετρο προς κατεχόμενες περιοχές

ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Φωτιά ξέσπασε από φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα μετά τα επεισόδια - Ένα χιλιόμετρο προς κατεχόμενες περιοχές

Φωτιά που κινήθηκε σχεδόν ένα χιλιόμετρο προς τις κατεχόμενες περιοχές ξέσπασε χθες νωρίς το βράδυ πλησίον της περιοχής του οδοφράγματος της Δερύνειας.

Η φωτιά πιθανότατα ξέσπασε από φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα που πυροδότησαν κουκουλοφόροι.

Ανταποκρίθηκαν για την κατάσβεση της μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής με 1 πυροσβεστικό όχημα από πυροσβεστικό Αμμοχώστου.
 
Το Πυροσβεστικό Όχημα επιχείρησε για την κατάσβεση εντός την νεκρής ζώνης με συνοδεία οχήματος των Ηνωμένων Εθνών. Η πυρκαγιά επεκτάθηκε σε μήκος ενός χιλιομέτρου περίπου προς τις Τουρκοκρατούμενες περιοχές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE