ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκληρή γλώσσα για την Εθνική Κύπρου: «Ήταν ρεζίλεμα – Τώρα υπάρχει ένα χάος αλλά…»

Σκληρή γλώσσα για την Εθνική Κύπρου: «Ήταν ρεζίλεμα – Τώρα υπάρχει ένα χάος αλλά…»

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Σταύρος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως η ήττα από το Λουξεμβούργο ήταν ρεζίλεμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Όλα όσα είπε: 

«Θα δώσω ένα στίγμα. Δημιουργήσαμε έναν μύθος γύρο από την Εθνική, ότι έφτασε η στιγμή να διεκδικήσουμε προκρίσεις. Στην ιστορία μας μόνο δύο φορές φτάσαμε κοντά. Τις υπόλοιπες φορές ήμασταν τελευταίοι ή προτελευταίοι. Είναι καλός να πιστεύεις αλλά να έχεις και το γνώθι σαυτόν. Τα λάθη είναι πολλά με το Λουξεμβούργο αλλά η πίστωση χρόνου πρέπει να δοθεί. Με το Λουξεμβούργο δεν ήταν οι μικροί, έπαιξαν όλοι πρωτοκλασάτοι. Αυτοί οι πρωτοκλασάτοι δίνουν τα πάντα για το Εθνικό συγκρότημα; Δεν γίνεται να παίζουμε με ομάδες κατώτερες από εμάς και να μην έχουμε βαθμό. Είναι πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν. Πιστεύω ότι υπάρχει ο τρόπος να βελτιωθούν τα πράγματα. Εμείς είμαστε μακριά. Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς βελτιώσεις, θα το κάνουν αυτοί που κρατάνε τα ηνία. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να κάνουμε νίκη σε ομάδες όπως το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο και το Λουξεμβούργο. Απογοητεύσαμε και τα νεαρά παιδιά που μπήκαν να παίξουν. Όταν έρχονται συνέχεια αποτυχίες τους παίρνει ο ποταμός αυτούς τους μικρούς. Όταν απογοητεύεται ο πρωτοετής στο σχολείο τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Θα τους χάσουμε στο τέλος τους μικρούς. Πίστευα ότι η ανανέωση θα ερχόταν σιγά, σιγά, θα έπαιζαν π.χ. 8 πιο έμπειρου και τρεις νεαροί. Με το Λουξεμβούργο οι πρωτοκλασάτοι έπαιξαν όμως. Ήταν όλοι κάτω του μετρίου. Όταν οι άνθρωποι που περιμένεις να σου φέρουν αποτέλεσμα είναι πιο κάτω από τους νεαρούς, δεν έχουμε καμιά τύχη. Είναι ποδοσφαιρική προσβολή για την Κύπρο για να χάσει από το Λουξεμβούργο. Όχι γιατί είμαστε υπερδύναμη αλλά αυτούς τους κερδίζαμε, ή δεν χάναμε αλλά και να χάναμε κατά λάθος είχαμε καλές εμφανίσεις. Ήταν ρεζίλεμα του Εθνικού μας συγκροτήματος. Απομένουν τρία παιχνίδια, μπορούμε να τα κερδίσουμε και να σώσουμε την παρτίδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει χάος αλλά υπάρχουν τα εχέγγυα για να βελτιωθεί η κατάσταση».

Κλείνοντας είπε: «Αν δεν σου βγει αυτό το μοντέλο θα συνεχίσεις με αυτό. Θα πρέπει να γίνει αλλαγή. Για την ώρα είμαι υπέρ του προπονητή, έχει τρία παιχνίδια μπροστά τους. Πρέπει να δίνεται ο χρόνος σε έναν προπονητή και στο τέλος θα κριθεί».

The post Σκληρή γλώσσα για την Εθνική Κύπρου: «Ήταν ρεζίλεμα – Τώρα υπάρχει ένα χάος αλλά…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top