Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Δικαστήριο στα επτά στελέχη της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα, την ίδια απόφαση έλαβε και για την πλειοψηφία όσων κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωσης, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν μόνο στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο.

Οι ποινές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE