Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Δικαστήριο στα επτά στελέχη της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα, την ίδια απόφαση έλαβε και για την πλειοψηφία όσων κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωσης, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν μόνο στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο.

Οι ποινές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE