Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό για το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το Δικαστήριο στα επτά στελέχη της Χρυσής Αυγής που καταδικάστηκαν για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα, την ίδια απόφαση έλαβε και για την πλειοψηφία όσων κρίθηκαν ένοχοι για ένταξη και συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωσης, αλλά και για όσους εμπλέκονται στη δολοφονία Φύσσα, στην επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ και στους Αιγύπτιους ψαράδες.

Ελαφρυντικά αναγνωρίστηκαν μόνο στους πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα, Αλεξόπουλο Αρβανίτη και Μίχο.

Οι ποινές θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ωρών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE