Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να μπαίνουν στο «My style rocks» παίκτριες που έχουμε γνωρίσει από άλλα ριάλιτι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αναζητούν πρόσωπα που είναι ήδη αναγνωρίσιμα στο κοινό, έτσι ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτήν την φορά, πρόκειται για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον 1ο κύκλο του «Survivor».

Μάλιστα, παρά τις χαμηλές επιδόσεις της στα αγωνίσματα είχε καταφέρει να προχωρήσει πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης,  αφού το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε με την ψήφο του.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία σύμφωνα με το gossip-tv, είναι έτοιμη να ανέβει στην πασαρέλα του «My style rocks» και να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

H Ελισάβετ έχει σπουδάσει οικονομικά ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE