Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να μπαίνουν στο «My style rocks» παίκτριες που έχουμε γνωρίσει από άλλα ριάλιτι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αναζητούν πρόσωπα που είναι ήδη αναγνωρίσιμα στο κοινό, έτσι ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτήν την φορά, πρόκειται για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον 1ο κύκλο του «Survivor».

Μάλιστα, παρά τις χαμηλές επιδόσεις της στα αγωνίσματα είχε καταφέρει να προχωρήσει πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης,  αφού το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε με την ψήφο του.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία σύμφωνα με το gossip-tv, είναι έτοιμη να ανέβει στην πασαρέλα του «My style rocks» και να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

H Ελισάβετ έχει σπουδάσει οικονομικά ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE