ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθούν να καταζητούνται από την Αστυνομία – Δείτε φωτογραφίες

ΚΥΠΡΟΣ: Εξακολουθούν να καταζητούνται από την Αστυνομία – Δείτε φωτογραφίες

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του VEYSI BADUR 27 ετών, φωτογραφία 1 και του KAYA DERGAH  34 ετών, φωτογραφία 2 και οι δυο από την Τουρκία.

Εναντίον τους εκκρεμούν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, τάξεως Β΄ και της επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκαν στις 6/10/2020 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE