Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την γνωρίσαμε στο «Survivor» και εισβάλλει στο «My style Rocks» – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε να μπαίνουν στο «My style rocks» παίκτριες που έχουμε γνωρίσει από άλλα ριάλιτι.

Μάλιστα, φαίνεται ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ αναζητούν πρόσωπα που είναι ήδη αναγνωρίσιμα στο κοινό, έτσι ώστε να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Αυτήν την φορά, πρόκειται για ένα κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από τον 1ο κύκλο του «Survivor».

Μάλιστα, παρά τις χαμηλές επιδόσεις της στα αγωνίσματα είχε καταφέρει να προχωρήσει πολύ στο ριάλιτι επιβίωσης,  αφού το τηλεοπτικό κοινό την κρατούσε με την ψήφο του.

Ο λόγος για την Ελισάβετ Αϊνατζόγλου, η οποία σύμφωνα με το gossip-tv, είναι έτοιμη να ανέβει στην πασαρέλα του «My style rocks» και να εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές της επιλογές.

H Ελισάβετ έχει σπουδάσει οικονομικά ωστόσο τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE