Επτά θάνατοι και 295 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα

Επτά θάνατοι και 295 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στην Ελλάδα

Επτά θάνατοι και 295 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα 12/10 στην Ελλάδα.

Από τα 295 νέα κρούσματα, 48 συνδέονται με γνωστές συρροές και 40 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 22.652, εκ των οποίων το 55.7% άνδρες.

Τα 3.315 (14.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 9.218 (40.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Παράλληλα, 91 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα. Η διάμεση ηλικία τους είναι 68 ετών. 25 (27.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Συνολικά 240 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, υπάρχουν 456 θάνατοι συνολικά στη χώρα. 174 (38.2%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE