ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία εντόπισε κλεμμένο αυτοκίνητο - Τα παραδέχθηκε όλα ο 25χρονος και υπέδειξε ακόμη ένα

ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία εντόπισε κλεμμένο αυτοκίνητο - Τα παραδέχθηκε όλα ο 25χρονος και υπέδειξε ακόμη ένα

Σημαντική εξέλιξη στη διαδικασία διερεύνησης τουλάχιστον δύο υποθέσεων κλοπών αυτοκινήτων, θεωρείται η σύλληψη 25χρονου, χθες Δευτέρα (12/10) βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας.

Λίγο πριν τις 11μ.μ. χθες, περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, εντόπισε σε ανοικτή περιοχή σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο. Σύμφωνα, με την καταγγελία το όχημα φέρεται να κλάπηκε μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 6.30π.μ. της 11 ης Οκτωβρίου 2020, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 40χρονου ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.

Σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε 25χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής του οχήματος. Μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, όπου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος, ο 25χρονος φέρεται να υπέδειξε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, όπου βρισκόταν εγκαταλειμμένο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί το μεσημέρι της 7 ης Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό. Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε έφερε άλλες πινακίδες εγγραφής, οι οποίες ανήκουν σε αυτοκίνητο, το οποίο έχει δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE