ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία εντόπισε κλεμμένο αυτοκίνητο - Τα παραδέχθηκε όλα ο 25χρονος και υπέδειξε ακόμη ένα

ΚΥΠΡΟΣ: Η Αστυνομία εντόπισε κλεμμένο αυτοκίνητο - Τα παραδέχθηκε όλα ο 25χρονος και υπέδειξε ακόμη ένα

Σημαντική εξέλιξη στη διαδικασία διερεύνησης τουλάχιστον δύο υποθέσεων κλοπών αυτοκινήτων, θεωρείται η σύλληψη 25χρονου, χθες Δευτέρα (12/10) βράδυ στην επαρχία Λευκωσίας.

Λίγο πριν τις 11μ.μ. χθες, περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, εντόπισε σε ανοικτή περιοχή σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως κλοπιμαίο. Σύμφωνα, με την καταγγελία το όχημα φέρεται να κλάπηκε μεταξύ των ωρών 1.30π.μ. και 6.30π.μ. της 11 ης Οκτωβρίου 2020, ενώ βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 40χρονου ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.

Σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο εντοπίστηκε 25χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε από εξετάσεις που διενεργήθηκαν, φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής του οχήματος. Μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λακατάμειας, όπου συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Ανακρινόμενος, ο 25χρονος φέρεται να υπέδειξε ανοικτό χώρο, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού, όπου βρισκόταν εγκαταλειμμένο δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί το μεσημέρι της 7 ης Οκτωβρίου 2020, στη Λεμεσό. Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε και όπως διαπιστώθηκε έφερε άλλες πινακίδες εγγραφής, οι οποίες ανήκουν σε αυτοκίνητο, το οποίο έχει δηλωθεί ως ακινητοποιημένο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.