ΛΕΜΕΣΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή της άτυχης 36χρονης – Που οφείλεται ο θάνατος της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μίλησε η νεκροτομή της άτυχης 36χρονης – Που οφείλεται ο θάνατος της

Διενεργήθηκε η νεκροτομή επί της σορού της σορρού της 36χρονης Iryna Hurskaya, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Κυριακής 11/10.  

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της 36χρονης οφείλεται σε στραγγαλισμό και πολλαπλές κακώσεις κεφαλής στην τραχυλική χώρα.

Την νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και η Αγγελική Παπέτα.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον Aisti Mikalauska, 29 ετών, από τη Λιθουανία, μόνιμος κάτοικος Λεμεσού για την υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι η 36χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 12.15μ.μ. της Κυριακής (11/10) νεκρή στο σπίτι της, στη Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. 

Κωνσταντίνος Νεοφύτου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE