O Γερμανός ΥΠΕΞ έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

O Γερμανός ΥΠΕΞ έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ Χάϊκο Μαας έγινε το μεσημέρι της Τρίτης 13/03, δεκτός από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας στην Λευκωσία.

Στα σκαλιά του Προεδρικού τον Υπουργό υποδέχτηκε ο ομόλογός του Νίκος Χριστοδουλίδης.

Με τον Γερμανό Υπουργό ο Πρόεδρος συζήτησε τις τουρκικές προκλήσεις στην ΑΟΖ και το παράνομο άνοιγμα μέρους των Βαρωσίων.

Στη συνέχεια ο κ. Μαας μετέβη στο ΥΠΕΞ για διαβουλεύσεις με τον κ. Χριστοδουλίδη τις οποίες θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Ο Γερμανός Υπουργός μεταβαίνει αργότερα σήμερα στην Αθήνα για συνομιλίες με την ελληνική ηγεσία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE